Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:31:41 Bad-04 Br Afval , Postjesweg Amsterdam 13asp Prio Middel Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland - Kazerne Pieter...
woensdag 03 juni 2020

VRIJDAG 27|03

Verdachte beroving hoest agent in gezicht en vertelt dat hij corona heeft

De politie wist kort daarop een 33-jarige man uit Den Haag aan te houden

AMSTERDAM - Donderdagavond 26 maart 2020 wordt rond 22.15 uur een man mishandeld op de Heiligeweg en daarbij mogelijk beroofd van zijn telefoon. De politie wist kort daarop een 33-jarige man uit Den Haag aan te houden. De recherche is in het onderzoek op zoek naar getuigen die mogelijk iets kunnen vertellen over de aanleiding.


Het slachtoffer van de mishandeling is overgebracht naar het ziekenhuis. Tijdens het vervoer van de verdachte naar het cellencomplex wordt een agent bovendien in het gezicht gehoest door de verdachte, die hem meedeelt dat hij corona heeft.

 

In het onderzoek is de recherche op zoek naar getuigen die de ernstige mishandeling hebben zien plaatsvinden rond 22.15 uur nabij de Heiligeweg, maar ook naar mensen die mogelijk twee mannen tussen circa 22 uur en 22.15 uur in de omgeving van de Heiligeweg hebben gezien, mogelijk in een woordenwisseling of conflict. De recherche wil graag met deze getuigen in contact komen om meer te weten te komen over de toedracht van het incident. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op via 0900-8844.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines