Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:26:49 Graag Contact Opnemen Met Mk Amsterdam Prio Eenheid | Ambulance 10-181 (Alkmaar - Schagen)
woensdag 03 juni 2020

MAANDAG 04|05

Man uit auto getrokken op de Etnastraat in Amsterdam

Als de politie ter plaatse is treffen zij op straat alleen persoonlijke bezittingen van het slachtoffer aan

AMSTERDAM - De politie is op zoek naar getuigen met betrekking tot een incident op de Etnastraat op zondagavond 3 mei 2020. Er heeft mogelijk een ontvoering plaatsgevonden.


Rond 23.30 uur krijgt de politie een melding om met spoed richting de Etnastraat te gaan. Meerdere voertuigen rijden daar een donkerblauwe auto klem waar een man en een vrouw in zitten. Een aantal personen stappen uit en trekken de man hardhandig uit de auto, de vrouw blijft ongedeerd. De verdachten duwen de man in een ander voertuig en gaan er snel vandoor. Als de politie ter plaatse is treffen zij op straat alleen persoonlijke bezittingen van het slachtoffer aan.

 

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar het slachtoffer en spreekt graag met getuigen. Ook is de politie op zoek naar de betrokken voertuigen; een donkerkleurig busje en vermoedelijk een witte Audi, een witte Mercedes en een witte Golf. Heeft u de betrokken voertuigen gezien of weet u meer over deze zaak? Neem dan contact op via 0900-8844, bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines