Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:40:57 Bad-01 (kleine Ibgs) Stank/hind. Lucht (slachtoffers: ) , Spengenpad Amsterdam 13ovdn Prio Hoog Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland (OvD Noord...
vrijdag 10 juli 2020

WOENSDAG 27|05

Actie in Diemen levert 38.500 euro, twee kilogram cocaïne, een vuurwapen en doosje met munitie op

In hetzelfde onderzoek zijn een 33-jarige Roemeense vrouw en twee mannen (27 en 36 jaar oud) uit Albanië aangehouden

DIEMEN - Een bedrag van 38.500 euro, twee kilogram cocaïne, een vuurwapen en doosje met munitie. Dat werd maandag 25 mei 2020 in een appartementencomplex aan de Jan Duikerhof in Diemen in beslag genomen. In hetzelfde onderzoek zijn een 33-jarige Roemeense vrouw en twee mannen (27 en 36 jaar oud) uit Albanië aangehouden. De burgemeester van de gemeente Diemen heeft besloten de woning per direct te sluiten op grond van de Opiumwet.


De actie aan de Jan Duikerhof volgde na een buurtonderzoek, waarin het beeld ontstond dat in één van de appartementen meer mensen zouden verblijven dan uit de gemeentelijke Basisadministratie (GBA) zou blijken. De verdachten zijn ingesloten voor verhoor, de recherche gaat verder met het onderzoek.


In de strijd tegen ondermijning stuiten de politie en gemeente regelmatig op het fenomeen spookbewoning. Daarbij schrijven personen zich niet in bij het bevolkingsregister of gebruiken zij valse papieren om uit beeld te blijven van de overheid. Zie of hoor jij signalen van spookbewoning; laat het weten aan jouw wijkagent of bel met 0900-8844. Anoniem tippen kan natuurlijk ook via 0800-7000.

Foto's
1/2
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines