Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:42:43 Bad-01 Hv Overig (gas Lekkage) (binnen) , Leusdenhof Amsterdam 13ovdn Prio Hoog Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland (OvD Noord...
donderdag 26 november 2020

VRIJDAG 29|05

Politie treft 33 kilo ketamine en 15.000 euro aan bij verkeerscontrole Amsterdam

De 33-jarige verdachte is aangehouden

AMSTERDAM - In de middag van donderdag 28 mei 2020 zijn twee agenten het verkeer aan het controleren op de A4. En zwarte Peugeot passeert hen en wisselt van rijbaan zonder richting aan te geven. De twee agenten besluiten de bestuurder staande te houden en spreken hem aan op zijn rijgedrag. De bestuurder komt weg met een waarschuwing, maar de twee politiemannen willen eerst nog het voertuig controleren op technische eisen.


Ze checken onder meer het bandenprofiel. Als ze ook het bandenprofiel van de reserveband willen zien, stuiten ze in de kofferbak op twee dozen met zogenaamd boeken, aldus de bestuurder. De twee agenten vertrouwen het niet en openen, met toestemming van de bestuurder, de twee dozen. Nu komt de bestuurder niet meer weg met een waarschuwing: bij het openen van de dozen treffen de agenten namelijk ruim 33 kilogram ketamine aan. Ook had de verdachte ruim 5000 euro op zak. De 33-jarige verdachte is aangehouden.

 

Huiszoekingen
De bestuurder van de Peugeot was niet de eigenaar van het voertuig. De recherche heeft daarom bij zowel de bestuurder als bij de tenaamgestelde van de Peugeot huiszoekingen gedaan. Hierbij zijn nog eens 10.000 euro en meerdere 'encrypted' telefoons in beslag genomen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines