Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:06:15 13161 Rit 104945 Amsterdam Gerard Doustraat 1072VV Eddy Bar Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-161

Ambulance 13-161

donderdag 26 november 2020

VRIJDAG 29|05

Twee minderjarige verdachten aangehouden voor steekincident Huigenbos

Afgelopen woensdag vond er een steekincident plaats op Huigenbos

AMSTERDAM - In het onderzoek naar het steekincident van afgelopen woensdag 27 mei, heeft de politie twee minderjarige verdachten aangehouden. Zij worden verdacht van poging doodslag en zitten in volledige beperkingen.


Afgelopen woensdag vond er een steekincident plaats op Huigenbos. Het slachtoffer zou zijn belaagd en zijn gestoken met een groot mes door een groep jongens. Korte tijd later hield de politie een verdachte aan op basis van een signalement dat een getuige door had gegeven aan de politie. Deze jongen bleek niks met het incident te maken te hebben en is na verhoor heengezonden en is geen verdachte meer in de zaak.

 

Het slachtoffer is niet aanspreekbaar en ligt nog in het ziekenhuis. Gisteravond 28 mei hield de recherche twee nieuwe verdachten aan. De verdachten zijn minderjarig en zijn woonachtend achtig in Diemen en Amsterdam. Bij een van de verdachten is een vuurwapen weten nog niet of echt is aangetroffen, deze is inbeslaggenomen. De recherche sluit meerdere aanhoudingen in dit onderzoek niet uit.

 

Heeft u meer informatie over deze zaak die de recherche verder kan helpen? Neem contact op met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines