Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:42:43 Bad-01 Hv Overig (gas Lekkage) (binnen) , Leusdenhof Amsterdam 13ovdn Prio Hoog Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland (OvD Noord...
donderdag 26 november 2020

VRIJDAG 29|05

Politie treft slachtoffer met meerdere steekwonden aan in Vondelpark Amsterdam

Wat de aanleiding is geweest van deze steekpartij is nog onbekend

AMSTERDAM - Afgelopen nacht van donderdag 28 op vrijdag 29 mei, kreeg de politie de melding om te gaan naar het Vondelpark waar iemand mogelijk neergestoken zou zijn. Ter plaatste troffen agenten een slachtoffer aan met meerdere steekwonden. Het slachtoffer was nog wel aanspreekbaar maar had snel hulp nodig. Meerdere ambulances en het MMT(mobiel medisch team) hebben het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.


De melder gaf aan dat er al meerdere mensen voorbij waren gefietst, maar niets deden. Wij willen deze melder nog bedanken dat hij wel direct 112 heeft gebeld. Wie weet hoe het voor het slachtoffer was afgelopen als deze melder ook was doorgefietst.


De recherche en FO(forensische opsporing) hebben onderzoek verricht in het park. Wat de aanleiding is geweest van deze steekpartij is nog onbekend. De recherche heeft de zaak in behandeling.
De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen die iets gezien hebben dat ons onderzoek verder zou kunnen helpen. Heeft u een tip die de politie kan helpen? U kunt bellen op het nummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines