Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:21:50 Ongeval Wegvervoer Letsel Weteringschans Amsterdam Prio Hoog Eenheid | Politie Amsterdam Amstelland (PersInfo)
donderdag 24 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZONDAG 31|05

Vrouw (28) neergeschoten in Oostelijk Havengebied Amsterdam

Hij oogt verward en roept iets in een buitenlandse taal naar het duo, dat daar verder niet op reageert

AMSTERDAM - Een 28-jarige vrouw is zondagochtend 31 mei 2020 gewond geraakt bij een schietincident op de Verbindingsdam in het Oostelijk Havengebied.

 

De vrouw liep rond 5.30 uur met een vriendin vanaf de Borneolaan, via de C. van Eesterenlaan richting de Verbindingsdam om naar de zonsopkomst te kijken. Op de Borneolaan staat een man in een portiek. Hij oogt verward en roept iets in een buitenlandse taal naar het duo, dat daar verder niet op reageert. Als de twee vrouwen op de Verbindingsdam zijn, staat er ineens een man achter hen, mogelijk dezelfde man die eerder ook in de portiek op de Borneolaan stond. Hij heeft een vuurwapen in zijn hand en schiet één van de vrouwen in haar onderlichaam. Daarna gaat hij er rennend vandoor in onbekende richting.

 

Het slachtoffer verkeert niet in levensgevaar en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Vanwege de behandeling is de politie nog niet in staat geweest haar te spreken.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines