Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:42:43 Bad-01 Hv Overig (gas Lekkage) (binnen) , Leusdenhof Amsterdam 13ovdn Prio Hoog Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland (OvD Noord...
donderdag 26 november 2020

MAANDAG 01|06

Politie doet onderzoek naar schietpartij op de Admiralengracht in Amsterdam

Aan het schietincident is een ruzie op straat voorafgegaan

AMSTERDAM - Op maandag 1 juni kreeg de politie een melding van een schietpartij op de Admiralengracht in Amsterdam. De politie heeft de omgeving afgezet. Er zal een onderzoek gestart worden door de politie. Het is niet bekend of er een verdachte is aangehouden door de politie. Ook is het nog onduidelijk of er daadwerkelijk is geschoten. Volgens Alarmeringen Amsterdam kwam de melding omstreeks 19:00 uur binnen bij de hulpdiensten.

 

Update

Aan het schietincident is een ruzie op straat voorafgegaan, zo meldt de politie. Betrokken voertuigen zijn weggereden. Op Kingsfordweg zijn inzittenden van het voertuig aangehouden. Vooralsnog geen gewonden.

 

In totaal zijn 8 verdachten aangehouden. Een tweede betrokken voertuig is op de op A4 staande gehouden en inzittenden aangehouden. Het onderzoek is in volle gang. Heeft u informatie? Bel met 0900-8844 of anomiem met 0800-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines