Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:06:15 13161 Rit 104945 Amsterdam Gerard Doustraat 1072VV Eddy Bar Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-161

Ambulance 13-161

donderdag 26 november 2020

ZONDAG 07|06

Explosief materiaal aangetroffen na mogelijke ontvoering in Amsterdam

Het 26 jarige slachtoffer waarschuwde zaterdag 6 juni in de vroege ochtend de politie nadat hij naar eigen zeggen was ontvoerd

AMSTERDAM - De politie heeft zaterdagochtend 6 juni in Amsterdam Noord in een garagebox explosief materiaal aangetroffen. Dit is door de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) onschadelijk gemaakt. De politie kwam in de garagebox terecht nadat zij een melding hadden gekregen van een ontvoering.


Het 26 jarige slachtoffer waarschuwde zaterdag 6 juni in de vroege ochtend de politie nadat hij naar eigen zeggen was ontvoerd. Onderzoek wees uit dat het slachtoffer de avond ervoor in een garagebox aan de Bovenkruier was vastgehouden, waarna hij later in Amsterdam-Zuid-Oost is afgezet. Tijdens de doorzoeking in de garagebox treft de politie explosief materiaal aan waarbij er geen sprake was van gevaar voor omwonenden. De politie achterhaalt door intensief onderzoek de auto waarin het slachtoffer is ontvoerd en neemt deze in de buurt van Arnhem in beslag ten behoeve van het sporenonderzoek.

 

Getuigenoproep
Heeft u informatie met betrekking tot deze zaak, met name omtrent de bewegingen rond de garagebox aan de Bovenkruier, neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines