Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:42:43 Bad-01 Hv Overig (gas Lekkage) (binnen) , Leusdenhof Amsterdam 13ovdn Prio Hoog Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland (OvD Noord...
donderdag 26 november 2020

WOENSDAG 17|06

Man in been geschoten op het Dennenrodepad in Amsterdam Zuidoost

De politie is op zoek naar getuigen

AMSTERDAM - In de nacht van dinsdag 16 op woensdag 17 juni 2020 wordt rond middernacht een 21-jarig slachtoffer in zijn been geschoten op het Dennenrodepad in Amsterdam Zuidoost. Hij is direct overgebracht naar het ziekenhuis. De recherche is een onderzoek gestart naar dit schietincident en roept hierbij de hulp in van omwonenden, voorbijgangers en andere getuigen.


Het schieten vindt plaats omstreeks 00.15 uur op een fietspad genaamd Dennenrodepad, te midden van een studentencomplex. Meerdere eenheden hebben met speurhonden nog lange tijd in de directe omgeving van het incident gezocht naar een geheel in het donker geklede verdachte of een mogelijk vuurwapen, maar niets aangetroffen.

 

Getuigenoproep
We komen graag in contact met mensen die nog niet met de politie hebben gesproken, maar wel getuige zijn geweest van dit schietincident. Ook andere informatie die dit onderzoek verder zou kunnen helpen, ontvangen we graag. Dat kan telefonisch via 0900-8844. Anoniem kunt u melding doen via 0800-7000. Wellicht zijn er mensen die beschikken over eventuele camerabeelden, bijvoorbeeld van geparkeerde auto's in de buurt, zoals de parkeerplaats aan de Daalwijkdreef.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines