Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:01:19 13105 Rit 104944 Amsterdam Amsteldijk 1079LM Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-105

Ambulance 13-105

donderdag 26 november 2020

VRIJDAG 19|06

Twee gewonden na vechtpartij op de Pampuslaan in Amsterdam

Gezien de melding gingen de hulpdiensten ter plaatse en werd ook het MMT (Mobiel MedischTeam) per helikopter ingezet

AMSTERDAM - Vrijdagmiddag rond vijf uur vond er een vechtpartij plaats op de Pampuslaan. Enkele van de bij deze vechtpartij betrokken jongens renden weg naar de Eva Besnyostraat. Een paar minuten later kreeg de politie een melding van een gewonde in de Eva Besnyostraat. Het slachtoffer bleek meerdere keren gestoken te zijn. Gezien de melding gingen de hulpdiensten ter plaatse en werd ook het MMT (Mobiel MedischTeam) per helikopter ingezet.

 

Op de Pampuslaan bleek ook een gewonde te zijn die medische aandacht nodig had. De twee gewonden zijn naar een ziekenhuis overgebracht.

 

Politiemensen hebben in beide straten een voorlopig PD (Plaats Delict) afgezet en proberen door verklaringen een goed beeld te krijgen van dit incident. Rechercheurs van de districtsrecherche Oost nemen de zaak in behandeling. Voordat de hulpdiensten arriveerden reed een rode auto hard weg vanaf de locatie.

 

Bent u getuige geweest, heeft u de rode auto zien wegrijden of heeft u meer informatie neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt uw tips ook anoniem kwijt bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines