Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:31:36 13108 Rit 68164 Amsterdam Balboastraat 1057VT Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-108

Ambulance 13-108

vrijdag 07 augustus 2020

MAANDAG 06|07

Politieheli zoekt mee naar vluchtende inbrekers in Amsterdam

Rond 03.00 uur krijgt de politie een melding dat er een inbraak gaande was op de Alexanderkade

AMSTERDAM - Twee mannen in de leeftijd van 24 en 25 jaar uit Almere zijn maandagochtend 6 juli 2020 op de Dapperstraat aangehouden op verdenking van poging tot inbraak in een woning aan de Alexanderkade. De politie kreeg vannacht assistentie van de politieheli, die meezocht naar de vluchtende verdachten.


Rond 03.00 uur krijgt de politie een melding dat er een inbraak gaande was op de Alexanderkade. Als de politie ter plaatse komt, vluchten de vermoedelijke inbrekers weg. De politie stelt vast dat in het deurslot van de woning is een schroef aangebracht; de zogenaamde 'kerntrekmethode'. Na een korte achtervolging te voet via de Louise Wentstraat houdt de politie twee mannen in de Dapperstraat aan die voldoen aan het opgegeven signalement. Deze mannen zitten nog vast voor verhoor.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines