Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:59:42 Bad-03 Br Container (ondergronds) , Hoekschewaardweg Amsterdam 13asz Prio Middel Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland (Amsterdam...
vrijdag 07 augustus 2020

DINSDAG 21|07

Van wie is deze fotocamera?

Het sterke vermoeden bestaat dat de camera is gestolen

AMSTERDAM - Bij een verdachte in een lopend onderzoek wordt in een kelderbox een fotocamera aangetroffen van het merk Nikon type D3000. De recherche heeft, onder andere vanwege de foto's op de geheugenkaart, het sterke vermoeden dat de camera gestolen is en wil deze graag terugbezorgen bij de rechtmatige eigenaar.


Op de camera zijn enkele honderden vakantiefoto's te zien. Uit privacyredenen richting de personen op de foto's kunnen wij deze foto's niet delen. We kunnen we melden dat de foto's lijken te zijn gemaakt in Istanbul, op Schiphol, in Amsterdam en in Barcelona en dat deze beelden zijn gemaakt tussen juli 2015 en juni 2016. Op de foto's is een vrouw van circa 60 jaar oud regelmatig te zien, evenals twee mannen en een vrouw van circa 30 jaar oud. Daarnaast is een opvallend schilderij gefotografeerd, waarvan de foto hieronder te zien is.

 

De recherche wil graag weten aan wie de camera toebehoort en waar en wanneer de camera is gestolen. Weet u aan wie de NIKON D3000 toebehoort? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines