Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:39:49 13343 Rit 86960 Amsterdam Jan Evertsenstraat 1057BT Prio Middel Eenheid | Rapid Responder 13-343

Rapid Responder 13-343

donderdag 01 oktober 2020

DONDERDAG 23|07

Automobilist klemgereden op de Prins Hendrikkade na achtervolging

Bij de aanhouding heeft de politie steekwapens, een taser en meerdere gestolen kentekenplaten in beslag genomen

AMSTERDAM - Op woensdag 22 juli is rond 15.30 uur een 25-jarige automobilist op de Prins Hendrikkade aangehouden na een achtervolging.


Agenten wilden de bestuurder tien minuten eerder staande houden, omdat het kenteken niet overeenkwam met het type auto. De man negeerde het volgteken van de politie en ging er met hoge snelheid vandoor. Een achtervolging door het Oostelijk Havengebied en de Plantagebuurt volgde. Uiteindelijk kon het voertuig op de Prins Hendrikkade ter hoogte van het Centraal Station worden klemgereden en de bestuurder aangehouden. De auto bleek gestolen te zijn. Bij de aanhouding heeft de politie steekwapens, een taser en meerdere gestolen kentekenplaten in beslag genomen.

 

Bij de achtervolging ontstond bij de Piet Heintunnel een aanrijding tussen een politieauto en een ander voertuig, met daarin drie inzittenden. Alle betrokkenen zijn gelukkig ongedeerd gebleven.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines