Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:56:07 Bad-01 Ass. Ambu (deur Openen) , Staalmeesterslaan Amsterdam 13asp Prio Hoog Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland - Kazerne Pieter...
dinsdag 29 september 2020

ZONDAG 09|08

Politieagenten treffen zwaargewonde man aan in woning in de wijk Bos en Lommer

In de directe omgeving wordt direct met man en macht gezocht naar één of meerdere schutters

AMSTERDAM - Zondag 9 augustus 2020 heeft rond 16.45 uur een schietincident plaatsgevonden aan de Louise de Colignystraat in de wijk Bos en Lommer. Bij de meldkamer Amsterdam komen rond die tijd meldingen binnen van meerdere schoten in een woning. Eenmaal ter plaatse treffen politieagenten een zwaargewonde man aan, die met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht.

 

In de directe omgeving wordt direct met man en macht gezocht naar één of meerdere schutters. Er zijn tot op heden nog geen verdachten aangehouden. De recherche is een onderzoek gestart en komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben, getuige zijn geweest of wellicht een tweede gewonde man hebben gezien.

 

Mogelijke tweede gewonde
Er is mogelijk sprake van een tweede gewonde man, die kort na het incident gewond en bloedend de woning aan de Louise de Colignystraat te voet is uitgelopen. Hij verplaatste zich in de richting van de Karel Doormanstraat. De recherche spreekt graag met mensen die dit hebben gezien, of mogelijke andere informatie hebben die het onderzoek verder zouden kunnen helpen. Beelden, van bijvoorbeeld geparkeerde auto's in nabij gelegen straten, zijn daarbij erg welkom.

 

Getuigenoproep
Heeft u informatie over deze zaak? Dan horen wij dat graag via 0900-8844. Liever anoniem informatie aan de politie doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines