Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:47:23 Bad-04 Br Wegvervoer (auto) , Flamingostraat Amsterdam 13asn Prio Hoog Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland - Kazerne Nico (TS)
zaterdag 24 oktober 2020

DINSDAG 22|09

Getuigen steekincident Meidoornpark gezocht

De verdachte kon door politieagenten die snel ter plaatse waren, worden aangehouden

AMSTERDAM - Op maandag 21 september 2020 heeft een ruzie plaatsgevonden tussen twee mannen in het Meidoornpark. Hierbij is een van de twee mannen gestoken. Deze ruzie ontstond na een aanrijding op de kruising van het Meidoornplein met de Meidoornweg. De recherche doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.


Rond 16.30 uur vond de aanrijding op de kruising met het Meidoornplein en de Meidoornweg plaats tussen een personenauto en een fietser. Na de aanrijding ontstond een confrontatie tussen een passagier van de personenauto en de fietser. Beide mannen zijn het naastgelegen park ingegaan en daar is een van de twee mannen gestoken. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis en is inmiddels bij kennis. De verdachte kon door politieagenten die snel ter plaatse waren, worden aangehouden. Hierbij heeft de politie een vuurwapen op de verdachte gericht.

 

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoekt het incident en wil weten wat er gebeurd is. Zij komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. Heeft u iets gezien of gehoord, of beschikt u over beelden? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines