Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:14:49 13119 Rit 94406 Amsterdam Loenermark 1025VK Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-119 (GGD Amsterdam)
zaterdag 24 oktober 2020

WOENSDAG 23|09

Gestolen Range Rover met drie zestienjarigen klemgereden nabij het Bos en Lommerplein

De ouders van de verdachten zijn in kennis gesteld van de aanhouding

AMSTERDAM - Een in Hoorn gestolen Range Rover werd dinsdagavond klemgereden nabij het Bos en Lommerplein. Opvallend was dat de drie inzittenden die daarbij werden aangehouden slechts 16 jaar oud waren. Zij zijn naar een cellencomplex overgebracht en ingesloten. De ouders van de verdachten zijn in kennis gesteld van de aanhouding. De auto is in beslag genomen en zal terug gegeven gaan worden aan de eigenaar. De recherche heeft de zaak in onderzoek.


Aanleiding
Een in Hoorn gestolen Range Rover werd dinsdagavond klemgereden nabij het Bos en Lommerplein. Opvallend was dat de drie inzittenden die daarbij werden aangehouden slechts 16 jaar oud waren. Zij zijn naar een cellencomplex overgebracht en ingesloten. De ouders van de verdachten zijn in kennis gesteld van de aanhouding. De auto is in beslag genomen en zal terug gegeven gaan worden aan de eigenaar. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines