Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:45:13 13178 Dr. H. Colijnstraat Amsterdam Rit 69290 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-178

Ambulance 13-178

zaterdag 24 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

MAANDAG 05|10

Politie zoekt getuigen beroving jong stel

Rond 20:00 uur kwam bij de politie een melding binnen van een mishandeling aan de Tussen Meer

AMSTERDAM - Op zondag 4 oktober 2020 is aan de Tussen Meer een jong stel slachtoffer geworden van een straatroof. Een 18-jarige Amsterdammer is aangehouden. De politie is op zoek naar een tweede verdachte en getuigen.

 

Rond 20:00 uur kwam bij de politie een melding binnen van een mishandeling aan de Tussen Meer. Ter plaatse bleken de slachtoffers gewond te zijn en moesten zij mee met de ambulance naar het ziekenhuis.

De slachtoffers liepen aan de Tussen Meer ter hoogte van een brug aan de ingang van het Stadspark. Een van de slachtoffers werd vooralsnog onbekende reden, door twee onbekende personen van achter op zijn hoofd geslagen. De verdachten gingen er in eerste instantie vandoor maar kwamen enige tijd later terug. Vervolgens ontstond een ruzie waarna de slachtoffers werden mishandeld en beroofd van hun persoonlijke eigendommen. Tijdens deze mishandeling zijn de twee slachtoffers met een voorwapen geslagen.

 

Doordat een eenheid snel ter plaatse was kon er in de omgeving een 18-jarige verdachte worden aangehouden. Hij zit op dit moment vast.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines