Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:45:13 13178 Dr. H. Colijnstraat Amsterdam Rit 69290 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-178

Ambulance 13-178

zaterdag 24 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZATERDAG 10|10

Politie beëindigd illegaal feest Zeeburg; feestgangers beboet

Een groep mensen van ongeveer 40 personen stond op een gemeenschappelijk dakterras te feesten

AMSTERDAM - Een feest op het gemeenschappelijk dakterras en in een woning aan de Kees Broekmanstraat op Zeeburg is vannacht beëindigd door de politie. Aanwezige feestgangers zijn beboet voor het overtreden van de noodverordening.

 

Rond middernacht kreeg de politie melding van geluidsoverlast. Een groep mensen van ongeveer 40 personen stond op een gemeenschappelijk dakterras te feesten. Ook in de woning was ook een groep aan het feesten met luide muziek en geen onderlinge afstand. Een deel van de feestgangers rende weg bij het zien van de politie. Het feest is door de politie beëindigd. Aanwezige personen (zowel organisatoren als bezoekers) hebben een boete ontvangen.

 

Intensievere handhaving illegale feesten

Bij aantreffen van illegale feesten (waar bezoekers zich willens en wetens niet aan de noodverordening houden) treedt de politie direct verbaliserend op. We richten ons daarbij niet alleen op de organisator, ook de bezoekers worden beboet. Deze intensievere handhaving rond illegale feesten moet bijdragen een halt toe te roepen aan de oplopende coronabesmettingen in het werkgebied van de eenheid Amsterdam.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines