Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:14:44 Ongeval Wegvervoer Letsel Linnaeusstraat Amsterdam Prio Hoog Eenheid | Politie Amsterdam Amstelland (PersInfo)
zaterdag 24 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DINSDAG 13|10

Fietser in Amsterdam na verkeerstwist in coma geslagen

Heeft u iets gezien of gehoord, of beschikt u over beelden?

AMSTERDAM - Op donderdagavond 8 oktober 2020 is aan de Amstelveenseweg een 40-jarige fietser slachtoffer geworden van een zware mishandeling na een verkeerstwist. De recherche doet onderzoek en is opzoek naar getuigen.

 

Rond 22:15 uur kreeg de politie een melding van een slachtoffer die op de grond lag aan de Amstelveenseweg ter hoogte van de in- en uitgang van het Vondelpark. Uit onderzoek blijkt dat er een verkeersruzie is geweest tussen slachtoffer en verdachte. Het slachtoffer is dusdanig mishandeld, dat deze zwaargewond raakte. De verdachte is ervandoor gegaan in de richting van de Zeilstraat. Het slachtoffer bleef zwaargewond achter op de rijbaan.

 

Tot op heden is het slachtoffer niet aanspreekbaar en ligt zwaargewond in het ziekenhuis.

 

Het is bij de politie bekend dat personen het incident gefilmd hebben. De recherche komt graag in contact met mensen die beeldmateriaal hebben.

 

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar dit incident en wil weten wat er is gebeurd is. Zij komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. Heeft u iets gezien of gehoord, of beschikt u over beelden? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines