Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:34:03 13174 John Blankensteinstraat Amsterdam Rit 58393 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-174 (VZA Amstelveen)
donderdag 24 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DINSDAG 13|10

Nieuwe Corona maatregelen; Horeca moet vanaf woensdag deuren sluiten

Ook mag er in heel Nederland na 20.00 uur geen alcohol meer verkocht worden

NEDERLAND - De caf├ęs en restaurants gaan weer dicht. Alle horecagelegenheden in Nederland moeten woensdag de deuren sluiten, meldt minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) dinsdag op een persconferentie. Ook mag er in heel Nederland na 20.00 uur geen alcohol meer verkocht worden. 

 

Amateursport

Alle amateursport in teamverband, in een groep groter dan vier personen, boven 18 jaar komt stil te liggen. Daarnaast wordt een niet-medisch mondkapje verplicht in binnenruimte vanaf 13 jaar. Dat zijn de belangrijkste maatregelen die het kabinet dinsdagavond heeft aangekondigd.

 

Aanpak

De Nederlandse corona-aanpak is erop gericht het virus maximaal te controleren, de zorg niet te overbelasten en kwetsbare mensen in de samenleving te beschermen. Het gaat niet goed met de ontwikkelingen rondom het coronavirus in ons land. Als we niet oppassen zijn we binnen een paar weken terug naar af. Alleen als we allemaal de basisregels naleven kunnen we corona onder controle krijgen.

Foto's
1/1
Reacties
Timon zegt: spacer
Vandaag een lichte daling tov gisteren in het aantal besmettingen. Hopelijk zet het door. Vraag me trouwens af hoeveel mondkapjes helpen, of je moet er echt zuinig op zijn. Las dat je hem net zo moet behandelen als je onderbroek.
14-10-20 17:27
Score: -4
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines