Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:06:40 13111 Rit 43036 Balatonmeerlaan 1060RD Amsterdam Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-111 (GGD Amsterdam)
donderdag 13 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DINSDAG 20|10

Politie zoekt getuigen na dodelijk schietincident in Osdorp

Toen agenten ter plaatse kwamen troffen ze het slachtoffer (33) zwaargewond aan

AMSTERDAM - De politie zoekt getuigen van een schietincident in de nacht van maandag op dinsdag 20 oktober 2020 aan de Hoekenes in Amsterdam. Een 33-jarige man kwam daarbij om het leven.

 

Rond 2.00 uur kwamen bij de politie meldingen binnen dat er knallen op straat waren gehoord op de Hoekenes, ter hoogte van Vreedenhaven. Volgens getuigen lag een man bloedend op straat. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen ze het slachtoffer (33) zwaargewond aan. Hij is direct gereanimeerd en uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij later op de ochtend aan zijn verwondingen overleden.

 

Onderzoek
De politie heeft een team van circa 20 rechercheurs gevormd dat onder leiding van de officier van justitie nader onderzoek doet naar de aanleiding voor en de exacte toedracht van het schietincident. Ter plaatse is technisch onderzoek verricht en er wordt gekeken naar mogelijke camerabeelden. Het is op dit moment nog onduidelijk of het om één of meerdere daders gaat en ook hun signalement of dat van een vluchtrichting is nog niet bekend.

 

Getuigen en beelden
Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen en beelden van het incident. Heeft u rond 2.00 uur iets gezien rond Hoekenes, ter hoogte van Vreedenhaven, of beelden van wat er wellicht aan het incident vooraf is gegaan? Heeft u informatie die bij kan dragen aan het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines