Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:49:57 13106 Rit 104182 Amsterdam Meibergdreef 1105AZ Post Amc Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-106 (GGD Amsterdam)
dinsdag 24 november 2020

DONDERDAG 12|11

Snelle aanhoudingen na overval op een snackbar aan Langsom in Amsterdam

Twee mannen kwamen rond half negen de snackbar binnen en dreigden met wapens

AMSTERDAM - Twee verdachten snel aangehouden na een overval op een snackbar aan Langsom. De inzet van een politiehelikopter en veel reacties op de Burgernetmelding hielpen bij de snelle aanhoudingen. Er raakte niemand gewond en bij een van de verdachten werd de vermoedelijke buit aangetroffen. De verdachten zijn naar een cellencomplex overgebracht en daar ingesloten.


Twee mannen kwamen rond half negen de snackbar binnen en dreigden met wapens. Zij wisten een geldbedrag buit te maken. De aanwezige snackbarmedewerker raakte niet gewond. De oevrvallers gingen er vandoor. Bij de zoekactie door politiemensen in de buurt werd een politiehelikopter en een politiehond ingezet. Direct na de overval heeft de politie een Burgernetmelding uitgebracht. Bijna tien mensen reageerden hierop en mede dankzij die tips werden de verdachten aangehouden. De politie is erg blij met de tips en aanwijzingen die volgden op de Burgernetmelding.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines