Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:35:37 13154 Rit 4491 Amsterdam Lauriergracht 1016RG De Uylenburgh Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-154 (VZA Amsterdam)
vrijdag 15 januari 2021

DINSDAG 17|11

Aanrijding tussen personenauto en politievoertuig op de Troelstralaan in Amsterdam

De politie heeft een 18-jarige bestuurder aangehouden

AMSTERDAM - Op maandagavond 16 november 2020 is er op de kruising van de Van Karnebeekstraat met de Troelstralaan een aanrijding geweest met een personenauto en een politievoertuig. De politie heeft een 18-jarige bestuurder aangehouden.


Omstreeks 20:50 uur reden agenten over de Bok de Korverweg en wilden een bestuurder van een personenauto controleren vanwege zijn rijgedrag. Op het moment dat de agenten contact maken met de bestuurder, rijdt hij er met hoge snelheid vandoor. De bestuurder negeerde het stopteken en zorgde voor onveilige verkeerssituaties. Tijdens de achtervolging reed de bestuurder een politievoertuig aan en kwam vervolgens tot stilstand door een wegblokkade. Hierop werd de verdachte aangehouden. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen.

 

Onderzoek na de aanhouding
Na de aanhouding werd de personenauto doorzocht. Tijdens de doorzoeking vond de politie goederen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De verdachte droeg ook pepperspray bij zich. Naast het overtreden van de wegenverkeerswet is de bestuurder ook aangehouden voor niet voldoen bevel/vordering, heling en verboden wapenbezit.

 

De recherche doet verder onderzoek in deze zaak.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines