Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:27:46 13152 Rit 17699 Herman Heijermansweg 1077WK Amsterdam Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-152 (VZA Amsterdam)
vrijdag 26 februari 2021

ZONDAG 22|11

Arrestatieteam ontdekt hennepkwekerij na inval in woning Doetinchem

De politie ontving een tip dat meerdere bewapende personen de woning hadden betreden

DOETINCHEM - De politie heeft zaterdagavond een inval gedaan bij een woning in Doetinchem. Na het betreden van de woning ontdekte het arrestatieteam een hennepkwekerij.


De politie deed zaterdagavond rond 18.30 uur in inval in de woning op de hoek van de Karel Doormanstraat met de Boddens Hosangstraat in Doetinchem. De politie ontving een tip dat meerdere bewapende personen de woning hadden betreden. Daarop heeft de politie het arrestatieteam ingeschakeld, de omgeving afgezet en de woning geobserveerd. Het arrestatieteam trof uiteindelijk geen wapens aan in de woning. Op de bovenverdieping van het huis werd wel een wietkwekerij aangetroffen die over drie slaapkamers verspreid was.


Het is onbekend hoeveel planten er precies in het huis aanwezig waren, maar de politie sprak van een 'forse' hennepkwekerij. In de woning werden ook twee personen aangetroffen. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines