Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:26:05 13107 Rit 7535 Amsterdam Bijlmerplein 1102MJ Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-107

Ambulance 13-107

maandag 25 januari 2021

WOENSDAG 30|12

Automobilist laat slachtoffer hulpeloos achter na aanrijding op de Zuiderzeeweg in Amsterdam

Na het ongeval, reed de personenauto in de richting van de Piet Heintunnel

AMSTERDAM - Afgelopen maandag 28 december is een 22-jarige vrouw slachtoffer geworden van een aanrijding aan de Zuiderzeeweg in Amsterdam. De bestuurder van de personenauto ging ervandoor en liet haar achter op de openbare weg. De politie is op zoek naar getuigen.


Omstreeks 17:10 uur stond het slachtoffer met haar bromfiets voor een rood verkeerslicht. Vanuit het niets werd zij vanachter aangereden door een personenauto. Het slachtoffer is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis en, maar mocht na controle weer naar huis. Het slachtoffer heeft rugletsel overgehouden aan het ongeval. Verschillende getuigen verklaren dat de personenauto vanuit de Schellingerwouderbrug in de richting van de Zuiderzeeweg reed. Na het ongeval, reed de personenauto in de richting van de Piet Heintunnel.

 

Signalement
De personenauto is zwart van kleur van het merk Seat type Leon.

 

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die de personenauto hebben zien rijden voorafgaand aan het ongeval. Ook wil de recherche graag in contact komen met mensen die het ongeval hebben gezien of mogelijk dashcambeelden hebben gemaakt. Neem contact met ons op via 0900 8844. Anoniem kunt u natuurlijk ook contact opnemen via 0800 7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines