Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:37:07 Bad-03 Wateroverlast Hart's Wijnhandel , Vijzelgracht Amsterdam 13asd Prio Middel Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland - Kazerne Dirk (TS)
maandag 25 januari 2021

MAANDAG 04|01

Getuigen gezocht van explosie bij fastfoodketen in Amsterdam Noord

De politie zette direct de omgeving rond de woning af en startte het onderzoek op

AMSTERDAM - Bewoners van de Dotterbloemstraat in Amsterdam Noord werden zondagochtend 3 januari 2021 rond 05.25 uur opgeschrikt door een harde knal. Toen agenten arriveerden, troffen zij op de locatie een zwaar beschadigd pand van een fastfoodketen aan. Bij de explosie raakte niemand gewond en ontstond vooral schade aan de voorzijde van het pand.


De politie zette direct de omgeving rond de woning af en startte het onderzoek op. Na uitgebreid (sporen)onderzoek door specialisten van Forensische Opsporing (FO) werd het pand in de loop van zondagochtend weer vrijgegeven.

 

Getuigenoproep
Inmiddels is door specialisten van het Team Explosieven Verkenning (TEV) vastgesteld dat de explosie vermoedelijk werd veroorzaakt door een vuurwerkbom. Naar de achtergrond wordt nader onderzoek gedaan. De recherche wil graag spreken met mensen die meer informatie hebben. Getuigen die iets gezien of gehoord hebben en nog niet met de politie gesproken hebben, wordt verzocht contact op te nemen via: 0900-8844. Liever anoniem? 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines