Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:37:07 Bad-03 Wateroverlast Hart's Wijnhandel , Vijzelgracht Amsterdam 13asd Prio Middel Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland - Kazerne Dirk (TS)
maandag 25 januari 2021

VRIJDAG 08|01

Jongen (14) slachtoffer van straatroof op het Henk Sneevlietpad

Hij moest zijn fiets en telefoon afstaan

AMSTERDAM - Donderdagmiddag 7 januari 2021 rond 16.00 uur werd een 14-jarige jongen slachtoffer van een straatroof aan het Henk Sneevlietpad. Het slachtoffer fietste naar huis na een afspraak bij de orthodontist toen hij in de bocht van Henk Sneevlietpad naar het Christoffel Plantijnpad door twee jongens onder mondelinge bedreiging tot stoppen werd gedwongen. Vervolgens moest hij zijn fiets en telefoon afstaan. Het slachtoffer raakte als gevolg van de beroving niet gewond. De verdachten zijn er op zijn fiets vandoor gegaan in de richting van de Louwesweg.

 

Getuigen
De politie is op zoek naar de verdachten en wil graag in contact komen met getuigen. Heeft u informatie over deze straatroof? Heeft u misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines