Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:53:50 Bad-02 Oms Brandmelding Rijksmuseum Izp-i1044 , Museumstraat Amsterdam 13asd Prio Hoog Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland - Kazerne Dirk (TS)
maandag 25 januari 2021

WOENSDAG 13|01

Aanrijding tussen politievoertuig en fietser op de Elandsgracht in Amsterdam

De politie is op zoek naar getuigen

AMSTERDAM - Op maandag 11 januari vond rond 07.10 uur een aanrijding plaats tussen een politievoertuig en een fietser. Het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) doet onderzoek en zoekt getuigen en beeldmateriaal.


Het politievoertuig reed op de tram/busbaan op de Marnixstraat vanuit de richting van het Leidseplein richting de Rozengracht. De fietser reed op het fietspad op de Elandsgracht, vanuit de richting van de Nassaukade. Op de kruising van de Marnixstraat met de Elandsgracht raakten het politievoertuig en de fietser met elkaar in botsing. De fietser is met verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

 

Iets gezien?
Het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding en komt graag in contact met getuigen. Was u getuige van deze aanrijding of heeft u beeldmateriaal? Neem dan contact op via 0900-8844.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines