Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:21:59 13180 Rit 33948 Mijndenhof 1106GT Amsterdam Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-180 (VZA Amstelveen)
vrijdag 16 april 2021

DONDERDAG 01|04

Politie zoekt slachtoffers na beroving Museumplein

De verdachten konden met getrokken vuurwapen worden aangehouden

AMSTERDAM - De politie doet onderzoek naar een straatroof op woensdagavond 31 maart 2021 op het Museumplein. Twee slachtoffers zouden daarbij rond 22.00 uur door drie mannen met een vuurwapen zijn beroofd van hun persoonlijke bezittingen. Naar hen is de politie op zoek.

 

Het incident vond plaats, kort na een vechtpartij op het Museumplein. Daar was een groep jongens bij betrokken. Bij die vechtpartij raakte één persoon gewond. Terwijl de politie druk bezig was op het Museumplein kwam een nieuwe melding binnen over een beroving met een vuurwapen, elders op het Museumplein. De verdachten zouden zijn weggerend in de richting van de Willemsparkweg. Al snel kregen agenten twee verdachten in het vizier op de Alexander Boersstraat. Die konden met getrokken vuurwapen worden aangehouden. De derde verdachte rende via de Van Breestraat in de richting van de Cornelis Schuytstraat en kon daar worden aangehouden. De drie verdachten - Amsterdammers van 17, 18 en 19 jaar - zijn ingesloten voor nader onderzoek.

 

Beeldmateriaal
In de drukte rond alle aanhoudingen bleken de slachtoffers spoorloos. De politie is op zoek naar hen. Ben of ken jij diegene? Neem dan contact op met de politie. Daarnaast zoekt het onderzoeksteam getuigen. Iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines