Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:23:58 13108 Rit 43032 Apollolaan 1077AG Amsterdam Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-108

Ambulance 13-108

donderdag 13 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DINSDAG 13|04

Voertuig met kogelgaten aangetroffen op de IJburglaan in Amsterdam

Op de parkeerplaats treffen zij een roodkleurige voertuig van het merk Audi type A1

AMSTERDAM - Afgelopen zondagavond 11 april rond 20:10 uur treffen agenten een personenauto aan met kogelgaten aan de IJburglaan. In de auto zaten op dat moment geen personen. De recherche is op zoek naar getuigen.

 

Agenten worden door het Operationeel Centrum gestuurd naar een parkeerplaats aan de Ijburglaan. Op de parkeerplaats treffen zij een roodkleurige voertuig van het merk Audi type A1. In de voorruit zien de verbalisanten meerdere kogelinslagen in het voertuig. Uit onderzoek blijkt dat het voertuig van diefstal afkomstig is. Eén van de inzittenden is later op de avond aangehouden op verdenking van diefstal voertuig en zit lopende het onderzoek nog vast. De recherche wilt graag weten wat er met het voertuig gebeurt. Uit onderzoek komt naar voren dat de auto betrokken is geraakt bij een schietincident tussen de Werengouw en Ijburglaan.

 

Getuigenoproep
Het onderzoeksteam wil weten wie meer weet over deze zaak en spreekt graag met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord ten tijde van het incident? Neem dan contact op via 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines