Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:02:30 Bad-01 Ass. Ambu (deur Openen) , Wingerdweg Amsterdam 13asy Prio Hoog Eenheid | Brandweer Amsterdam-Amstelland - Kazerne...
donderdag 13 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZONDAG 18|04

Jonge vrouw in Amsterdam meerdere keren met opzet overreden

De politie hield de bestuurder van het voertuig en de bijrijder aan

AMSTERDAM - Op zaterdagavond 17 april is rond 20.30 uur een 24-jarige vrouw uit Amsterdam meerdere keren overreden op de Geraniumweg ter hoogte van de Ranonkelkade in Amsterdam Noord. Omstanders vernielden het voertuig van de verdachten. De twee inzittenden van de auto, de omstanders en een betrokkene zijn aangehouden.


Het slachtoffer is aanspreekbaar naar het ziekenhuis overgebracht. De politie hield ter plekke de bestuurder van het voertuig (een 23-jarige man uit Amsterdam) en de bijrijder (een 26-jarige man uit Amsterdam) aan.

 

Het voertuig is door omstanders vernield. Er zijn vier verdachten aangehouden voor openlijke geweldpleging. Het betreft twee 21-jarige en twee 22-jarige mannen uit Amsterdam.

Ook is een 64- jarige man aangehouden voor betrokkenheid bij het incident. Zijn rol wordt nader onderzocht.

 

Conflict
Uit het onderzoek van de recherche ontstaat het beeld, dat een conflict is ontstaan over de aankoop van een mobiele telefoon. De vrouw zou eerder die avond een mobiele telefoon via Marktplaats hebben gekocht en deze op de Ranonkelkade hebben opgehaald. Toen bleek dat het geen echte telefoon was, is ze terug gegaan om verhaal te halen. Hierop ontstond een conflict met de inzittenden van de auto.

 

Getuigen gezocht
De recherche doet onderzoek naar dit incident en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien, gehoord of beelden waarop iets te zien is wat te maken heeft met dit incident? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines