Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:13:12 13120 Rit 43031 Magersfonteinstraat 1092XW Amsterdam Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-120

Ambulance 13-120

donderdag 13 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

MAANDAG 19|04

Man (27) aangehouden voor vernieling GGD-banners bij Corona-teststraat

Donderdagochtend 11 maart 2021 werd bij de GGD-locatie in de Amsterdamse RAI verschillende vernielde banners aangetroffen

AMSTERDAM - De politie heeft gisteren een 27-jarige Amsterdammer aangehouden in zijn woning. De man wordt ervan verdacht verschillende GGD-banners te hebben vernield. Het onderzoeksteam kreeg een bruikbare tip naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau 020 van de lokale televisiezender AT5. In dat programma deelde de politie vorige week de bewakingsbeelden waarop deze vernielingen waren vastgelegd, in de hoop dat iemand de persoon op de beelden zou kennen of herkennen.


Vernieling
Donderdagochtend 11 maart 2021 werd bij de GGD-locatie in de Amsterdamse RAI verschillende vernielde banners aangetroffen. Op die locatie bevonden zich op dat moment een corona-teststraat en het vaccinatiecentrum van de GGD. Op de vernielde banners stond waardevolle informatie aangegeven in het kader van de strijd tegen corona. De banners waren met een scherp voorwerp kapot gesneden en zo onherstelbaar beschadigd.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines