Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:32:06 13340 Klaartje De Zwarte-walvischbrug Amsterdam Rit 58364 Prio Hoog Eenheid | Rapid Responder 13-340

Rapid Responder 13-340

donderdag 24 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

MAANDAG 10|05

Politie zoekt getuigen na straatroof Valkenburgerstraat

De verdachte mishandelt het slachtoffer zodanig, dat zij ten val komt

AMSTERDAM - Zondagochtend 9 mei 2021 is een 67-jarige vrouw beroofd aan de Valkenburgerstraat in Amsterdam. Tijdens de beroving werd het slachtoffer mishandeld. De recherche is op zoek naar getuigen.


Omstreeks 11:45 uur heeft het slachtoffeen afspraak met de verdachte aan de Valkenburgerstraat. Tijdens de overdracht ontstaat een schermutseling. De verdachte mishandelt het slachtoffer zodanig, dat zij ten val komt. Daarop neemt hij het geldbedrag weg van de vrouw en stapt vervolgens in een blauwe auto van het merk Opel; type Astra. In de auto zit een handlanger die vervolgens samen met de verdachte en de buit vlucht in vooralsnog onbekende richting. Meerdere politie-eenheden hebben in de omgeving gezocht naar de auto en verdachten, maar hebben deze niet meer aangetroffen.

 

Signalement
Het signalement van één de verdachten is als volgt:

- ongeveer 1,60 meter en 1,70 meter lang;

- ongeveer 27 jaar oud;

- zwart golvend haar tot aan de schouders.

 

Getuigenoproep
De recherche is een onderzoek gestart naar de straatroof en wil graag in contact komen met getuigen. Heeft u bij de Valkenburgerstraat iets waargenomen van de straatroof, of wellicht de verdachte en zijn handlanger kort voor of na 11:45uur gezien? Laat het dan weten aan de politie. U kunt daarvoor bellen met 0900-8844.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines