Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:34:03 13174 John Blankensteinstraat Amsterdam Rit 58393 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-174 (VZA Amstelveen)
donderdag 24 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DINSDAG 11|05

Kind (2) gewond geraakt bij schietpartij metrostation Kraaiennest

Het jonge slachtoffer is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis

AMSTERDAM - Op maandagavond 10 mei 2021 is een 2-jarig kind gewond geraakt tijdens een schietincident in omgeving van het metrostation Kraaiennest. Het jonge slachtoffer is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en moest ter observatie de nacht blijven. De recherche is op zoek naar getuigen.


Omstreeks 21:15 uur krijgt het Operationeel Centrum meerdere meldingen van schoten die zijn gelost in de omgeving van het metrostation Kraaiennest. Ter plaatse blijkt dat er een jong kind gewond is geraakt. Uit verschillende verklaringen blijkt dat twee verdachten betrokken zijn bij het schietincident. Meerdere politie-eenheden, waaronder hondengeleiders hebben in de omgeving gezocht naar de verdachten maar hebben hen niet aangetroffen. Medewerkers van de forensische opsporing zijn ter plaatse geweest voor onderzoek en hebben meerdere hulzen aangetroffen. Het is vooralsnog onbekend wat de aanleiding van het schietincident is geweest.

 

Signalementen
Verdachte 1:

Man
Donkere huidskleur
Rond de 25 jaar oud;
Kort haar;
Bovenkleding met neongele mouwen

 

Verdachte 2:

Man
Donkere huidskleur
Jack met de kleuren wit, donkerblauw en rood;

 

Getuigenoproep
De recherche heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem contact op met 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines