Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 23 mei 2021, 16:58

Brandweer bevrijdt automobilist uit voertuig na botsing met lantaarnpaal

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:48 uur

AMSTERDAM – Zondagmorgen 23 mei rond 10.00 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan het Archimedesplantsoen in Amsterdam. Een personenauto is door onbekende oorzaak in botsing gekomen met een lantaarnpaal. De bestuurder van het voertuig zat bekneld in het voertuig.

 

De brandweer heeft het slachtoffer uit het voertuig gehaald en overgedragen aan het ambulancepersoneel. De toestand van het slachtoffer is onbekend. Het team Verkeersongevallen Analyse van de politie zal nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.