Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:52:47 13111 Plesmanlaan Amsterdam Rit 58352 Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-111 (GGD Amsterdam)
donderdag 24 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZATERDAG 05|06

Gewapende overval op juwelier Buikslotermeerplein

De recherche is op zoek naar camera- en/of dashcambeelden in de omgeving van het Buikslotermeerplein

AMSTERDAM - Op zaterdagochtend 5 juni hebben twee overvallers medewerkers van een juwelier op het Buikslotermeerplein overvallen met vuurwapens. De recherche is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 10:20 uur komt bij het Operationeel Centrum een melding binnen van een gewapende overval op een juwelier. Eén verdachte loopt de winkel in en bedreigt het personeel met een vuurwapen. Onder dreiging van het vuurwapen neemt de overvaller een onbekend geldbedrag weg uit de kassalade. Ondertussen wacht bij de ingang van de juwelier een handlanger met een vluchtscooter op de overvaller met het vuurwapen. De handlanger en de overvaller rijden met de buit weg in de richting van een nabijgelegen tankstation.

 

Meerdere politie-eenheden zijn vrijwel direct ter plaatse en gaan, met assistentie van de politiehelikopter vanuit de lucht, op zoek naar de verdachten. De overvallers zijn niet meer aangetroffen. De omgeving is afgezet en medewerkers van de forensische opsporing en recherche zijn aanwezig en doen onderzoek.

 

Getuigenoproep

De recherche is op zoek naar camera- en/of dashcambeelden in de omgeving van het Buikslotermeerplein. Daarnaast wil de politie graag spreken met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord op het moment van de overval? Of heeft u de dagen ervoor iets bijzonders gezien en daarover nog niet met de recherche gesproken? Neem dan contact op met 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines