Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:11:54 P Bad-02 Oms Brandmelding Vve Os Andreas Ensemble Blokab , Hendrikje... Prio Eenheid | Onbekende code
donderdag 24 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DINSDAG 08|06

Man beroofd van horloge; politie zoekt getuigen

De dader pakt het slachtoffer vast en trekt met veel kracht het horloge van zijn pols

AMSTERDAM - Een 69-jarige man uit Hengelo is maandagmiddag 7 juni 2021 op de Noordwal beroofd van zijn horloge. Een onderzoek is ingesteld en daarin is de politie op zoek naar getuigen van de straatroof.


De man komt samen met twee familieleden met de pont vanaf het Centraal Station van Amsterdam. Rond 14.00 komt hun pont aan op het IJplein. Daar slaat het trio meteen rechtsaf. Ze lopen via het voetpad van de Noordwal in de richting van de Gedempte Insteekhaven. Dan verschijnt een slanke in het zwart geklede man die aanvankelijk iets wilde vragen en zijn telefoon daarbij toonde. Vervolgens pakt hij slachtoffer vast en trekt met veel kracht het horloge van zijn pols. Met het horloge in zijn hand rent hij daarna weg in de richting van de Dirk van den Broek.

 

Getuigen
De recherche doet onderzoek naar deze straatroof en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien, gehoord of heeft u beelden van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines