Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:52:47 13111 Plesmanlaan Amsterdam Rit 58352 Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-111 (GGD Amsterdam)
donderdag 24 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DINSDAG 08|06

Man belaagd met molotovcocktail

Ondanks de steekvlam die na het gooien van het projectiel ontstond, raakte het slachtoffer niet gewond

AMSTERDAM - De recherche is een onderzoek gestart naar een incident op de Ridderspoorweg waarbij een verdachte een brandende molotovcocktail naar een man heeft gegooid. Het voorval gebeurde op de late avond van maandag 7 juni 2021 rond 23.45 uur.

 

Ondanks de steekvlam die na het gooien van het projectiel ontstond, raakte het slachtoffer niet gewond. Volgens enkele getuigen werd de molotovcocktail gegooid door een man met het volgende

 

signalement:
- man
- circa 18 jaar oud
- lichte huidskleur
- blond haar
- slank postuur
- circa 1.80 meter lang

 

De verdachte zou enige tijd voor het incident zijn gezien in een witte rubberboot. De molotovcocktail gooide hij nadat hij zich verplaatste op een donkerkleurige herenfiets.

 

Heeft u iets gezien?

De recherche is dringend op zoek naar getuigen die het incident hebben zien gebeuren of die de verdachte mogelijk (her)kennen aan het signalement in combinatie met het bootje of de fiets. Ook mensen die bijvoorbeeld camerabeelden hebben uit de omgeving van de Ridderspoorweg wordt verzocht hun beeldmateriaal te bekijken om te zien of daar het incident of de verdachte wellicht op waarneembaar is. Tenslotte komt de politie ook graag in contact met mensen die meer weten over de mogelijke aanleiding voor het incident of andere informatie hebben over de achtergrond.

 

Heeft u meer informatie of beeldmateriaal voor de recherche? U kunt contact opnemen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines