Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:44:32 (mmt) 13991 Uiterwaardenstraat Amsterdam Rit 58350 Prio Hoog Eenheid | Traumaheli LifeLiner 1 - MMT Ambulance...
donderdag 24 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 11|06

Politie houdt vier verdachten van beroving snel aan

Een worsteling ontstaat, waarbij het slachtoffer meerdere malen wordt geslagen en beroofd van zijn geld en persoonlijke bezittingen

AMSTERDAM - Op dinsdag 8 juni is een 19-jarige man uit Amsterdam beroofd aan de Watervoort in Amsterdam Sloterdijk. De politie heeft in deze zaak vier verdachten aangehouden.

Rond 6.00 uur zit een jonge man met een vrouw in een geparkeerde auto, als twee mannen hem uit zijn auto trekken. Een worsteling ontstaat, waarbij het slachtoffer meerdere malen wordt geslagen en beroofd van zijn geld en persoonlijke bezittingen. Na de beroving gaan de verdachten er in een auto vandoor.

 

De politie komt het voertuig snel op het spoor. Bij Gravestein in Amsterdam Zuidoost houdt de politie de vier inzittenden van de auto aan. Van de vier verdachten zitten er nog drie vast. Het gaat om twintigjarige mannen uit Amsterdam. Een twintigjarige verdachte uit Purmerend is heengezonden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines