Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:35:37 13163 Rit 28775 Amsterdam Bolestein 1081EC Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-163

Ambulance 13-163

maandag 30 maart 2020
TOP NIEUWS

VRIJDAG 20|03

AMSTERDAM - De Schotse Matthew, die sinds zaterdagochtend 14 maart vermist is, is ondanks diverse zoekacties nog niet gevonden. Het rechercheteam dat bezig is met zijn vermissing staat in nauw contact met zijn familie.


Op diverse locaties rondom de Amstel is al uitgebreid gezocht. De laatste beelden die van Matthew opgespoord zijn, zijn van 06.44 uur op de bewuste zaterdag van zijn verdwijning terwijl hij op de Berlage brug loopt.

 

Woensdag is er door het LTOZ (Landelijk Team Onderwater Zoekingen) van de Landelijke Eenheid met speciale onderwaterapparatuur (Sonar) gezocht in de ...

1/1

ZONDAG 15|03

VALTHERMOND - Vanuit Valthermond, gemeente Borger-Odoorn, is vermist Wesley Lanting. Wesley is 20 jaar, 1.85 meter lang, donkerblond/zwart haar. Vermoedelijk zwarte spijkerbroek en zilverkleurig jack met zwart aan de mouwen.

 

De familie van Wesley maakt zich erg zorgen. De politie vraagt uw medewerking. Het is onbekend waar Wesley naartoe is gegaan. Als u Wesley ziet of weet waar hij is wilt u dan met de politie bellen via 112.

1/1

ZONDAG 08|03

ROTTERDAM -  Sardha vertrok op maandag 2 maart rond 11.00 uur vanaf de Heemraadssingel te Rotterdam richting Slinge waar ze nooit is aangekomen. Wij willen haar graag vinden omdat zij een geestelijke beperking heeft.

 

Sardha vertrok vermoedelijk per damesfiets en droeg toen een lichtblauwe halflange jas, een spijkerbroek en een opvallende helm met stickers van Winnie de Poeh. Ze zwerft regelmatig rond in het centrum van Rotterdam, Rotterdam Zuid en in Capelle aan den IJssel.

 

Signalement
- Ongeveer 1.60 meter
- Tenger postuur
- Getinte huidskleur
- Zwart krullend haar
- ...

DINSDAG 10|03

MAANDAG - Sinds maandag 9 maart omstreeks 8.30 uur wordt vanuit Harderwijk een 25-jarige man vermist.

 

De man is blank en draagt een zwarte pet, groen/grijs bomberjack, zwarte broek, zwarte schoenen en rijdt op een rood/witte racefiets.

 

Update

De vermiste man in de omgeving van Harderwijk is in goede gezondheid aangetroffen.

ZATERDAG 01|02

EDE - Sinds zaterdagmiddag 1 februari wordt vanaf de Arnhemseweg in Ede een dementerende man vermist.

 

De man is 168 lang, heeft een grijs ringbaardje, spijkerbroek, fleecejas, blauwe trui en een geruit blouse.

 

Tips? Bel nu 112!