Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:24:42 13162 Rit 59816 Amsterdam Meibergdreef 1105AZ Bascule Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-162

Ambulance 13-162

maandag 20 mei 2019
1/1
TOP NIEUWS

ZATERDAG 18|05

AMSTERDAM - In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 mei 2019 vindt in een parkeergarage aan de Amstelstraat een schietincident plaats. Hierbij raakt een man in eerste instantie zwaargewond en wordt overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overlijdt hij later aan zijn verwondingen. Naar aanleiding van het incident zijn diezelfde nacht vier verdachten aangehouden.

 

Rond 04.20 uur vrijdagnacht worden agenten aangesproken op straat: in de parkeergarage zou een schietincident plaats hebben gevonden en één slachtoffer zou daar nog zwaargewond liggen. De agenten seinen direct de ...

1/1

VRIJDAG 17|05

AMSTERDAM - In de ochtend van woensdag 15 mei 2019 krijgt de politie een melding van een dumping van vermoedelijk drugsafval. Op het Drie Burgpad in Amsterdam-Oost treffen collega's ruim zestig vaten aan. De recherche is een onderzoek gestart naar de herkomst van deze vaten. De politie wil graag weten welke personen verantwoordelijk zijn voor deze dumping. De politie roept hierbij de hulp in van het publiek en zoekt mogelijke getuigen.

 

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die in de periode voorafgaand aan de vondst, iets opvallends hebben gezien, gehoord of ...

1/1

DONDERDAG 16|05

AMSTERDAM - Op woensdag 15 mei 2019 rond 17.00 uur loopt een 16-jarig slachtoffer van het Metrostation Kraaiennest in de richting van de flat Kikkenstein. Ter hoogte van het speeltuintje, in de buurt van de Kruitberg en het Nellesteinpad, probeert een man hem te beroven. Hierna mishandelt deze man het slachtoffer en laat hem gewond achter. De recherche is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.


Het slachtoffer liep nietsvermoedend van het Metrostation Kraaiennest, via de Kruitberg en het park, in de richting van het speeltuintje. Hier wordt hij aangesproken door een man die ...

1/1

MAANDAG 13|05

AMSTERDAM - Zondagavond 12 mei 2019 heeft een schietincident plaatsgevonden nabij het Joris Ivensplein op IJburg. Daarbij is een 21-jarige man gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben.


Rond 23.00 uur kreeg de politie melding van een mogelijk schietincident. Ter plaatse troffen agenten het slachtoffer op straat aan. Hij is aanspreekbaar overgebracht naar het ziekenhuis. De vermoedelijke dader is nog voortvluchtig.

 

Getuigenoproep
Om duidelijkheid te krijgen over de aanleiding van het schietincident, is de recherche op zoek naar ...

1/1

VRIJDAG 10|05

AMSTERDAM - Bij een ongeval op de Joan Muyskenweg op donderdag 9 mei zijn twee personen gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld en beelden veilig gesteld.


Rond 18.30 uur vond de aanrijding plaats tussen een scooter en een motorscooter. De 17-jarige scooterrijder brak zijn voet en de 22-jarige motorscooterrijder hield aan het ongeval schaafwonden en kneuzingen over.

 

Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) stelde ter plaatse een (sporen)onderzoek in en Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) stelt een strafrechtelijk ...

VANDAAG 20|05

Elke dag raken in Nederland kinderen vermist. De meeste kinderen lopen weg en worden na kortere of langere tijd levend teruggevonden. Elk vermist kind loopt risico, en daarom vraagt de politie op allerlei manieren aandacht voor hun verdwijning.


Wat is AMBER Alert?
Enkele keren per jaar komt een kind in levensgevaar. Vaak gaat het om kinderen die ontvoerd zijn door een onbekende dader. Seksueel misbruik van het kind is meestal de reden achter een dergelijke ontvoering, en het risico bestaat dat het kind uit angst voor ontdekking om het leven wordt gebracht. In dat geval zetten we AMBER Alert ...

VRIJDAG 03|05

AMSTERDAM - De man die gisteravond op Hoptille werd neergeschoten is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De 24-jarige man werd op straat beschoten en raakte levensgevaarlijk gewond. Politiemensen die ter plaatse kwamen moesten direct tot reanimatie overgaan. Die werd daarna overgenomen door personeel van het MMT (Mobiel Medische Team). Het slachtoffer werd met spoed naar een ziekenhuis overgebracht, daar is hij overleden.


In de directe omgeving is een zoekactie geweest om de eventuele verdachten op te sporen. Een TGO (Team Grootschalige Opsporing) heeft de zaak in ...

Agenda

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
95 euro boete voor appen op de fiets
AMSTERDAM 24Webvertising