Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 14 november 2014, 10:20

Jongen (10) overleden na steekincident Houtrijkstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:06 uur

AMSTERDAM – Een 10-jarige jongen is op 13 november overleden nadat hij werd neergestoken in de Houtrijkstraat in de Spaarndammerbuurt. Een 46-jarige man is aangehouden.

 Even na half zes ’s middags komt er een 112-melding binnen van een vermoedelijk ernstig incident in een woning in de Houtrijkstraat. Politieagenten treffen in het huis een zwaargewonde jongen aan. Hij wordt direct gereanimeerd, maar overlijdt ter plekke aan zijn verwondingen.

 De jongen is vermoedelijk om het leven gekomen door een steekincident in de familiesfeer. Op het lichaam van de jongen zal sectie worden verricht. In de woning is op dat moment een 46-jarige man aanwezig. Hij is aangehouden en gisteravond in verzekering gesteld. Hij zal vandaag worden verhoord.

 Geruchten gaan dat de politie al vaak op het betreffende adres aanwezig is geweest. Dit is onjuist. De afgelopen vier jaar is de politie twee keer bij de familie thuis geweest. De laatste keer was in oktober 2013. Over de aanleiding van deze twee bezoeken worden geen mededelingen gedaan.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.