Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 21 november 2014, 9:07

Verdachte mishandeling tramconducteur opgespoord

Laatst bijgewerkt: zondag 13:06 uur

AMSTERDAM – De passagier die de tramconducteur van lijn 13 op donderdagmiddag 12 juni zwaar mishandelde is bekend. Een kijker van Opsporing Verzocht tipte de politie. De 28-jarige verdachte zit vast voor poging tot diefstal en een signalering. De politie gaat de man uit Amsterdam in de cel verhoren.

 

Op de halte Burgemeester van Leeuwenlaan in Amsterdam West stapt die middag omstreeks 14.40 uur een man in tram 13. Hij koopt een kaartje bij de chauffeur, maar checkt niet in. Een woordewisseling ontstaat en ontaardt in een ernstige mishandeling van de conducteur. Voor de conducteur komt een ambulance terplaatse.

 

Opsporing Verzocht
De mishandeling is in diverse opsporingsprogramma’s gebracht om de zaak op te kunnen lossen. De uitzending van Opsporing Verzocht van 11 november levert 15 tips op en de naam van de verdachte.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.