Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 25 november 2014, 16:36

Duo op snorfiets met gestolen telefoon en schroevendraaier

Laatst bijgewerkt: zondag 13:06 uur

AMSTERDAM – In de nacht van woensdag 19 november op donderdag 20 november zijn rond middernacht een 20-jarige man en een 18-jarige man uit Amsterdam aangehouden.

 

De aanhouding vond plaats na een melding over verdachte geluiden in het Florapark. Toen agenten op die locatie aankwamen zagen zij een snorfiets op hen af komen. De bestuurder van de snorfiets negeerde het stopteken van de agent. Vervolgens is de politieman tegen de snorfiets aangesprongen, waarna de opzittende ten val kwamen. De bestuurder kon direct worden aangehouden. De bijrijder wilde er te voet vandoor gaan, maar ook hij kon na een korte achtervolging worden aangehouden.

 

Er is vervolgens een schroevendraaier in beslag genomen welke werd aangetroffen in de snorfiets. Later werd er bij één van de verdachten ook nog professioneel vuurwerk en een gestolen telefoon aangetroffen en in beslag genomen. Beide mannen zijn overgebracht naar een politiebureau.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.