Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 26 november 2014, 12:54

Twee doden na gebruik witte heroïne in hotelkamer

Laatst bijgewerkt: zondag 13:06 uur

AMSTERDAM – In een hotel in Amsterdam-Zuid zijn dinsdagmiddag 25 november de stoffelijk overschotten aangetroffen van twee Britse mannen. Ze waren in een hotelkamer. De dood van deze mannen heeft zeer vermoedelijk te maken met het snuiven van witte heroïne, dat vermoedelijk aangeschaft is als zijnde cocaïne. De slachtoffers waren 20 en 21 jaar oud.

 

Een spoedtest bij het NFI heeft duidelijk gemaakt dat de witte heroïne qua samenstelling gelijk is aan de heroïne die al bij eerdere onderzoeken werd aangetroffen. Daarbij is al eerder een dode gevallen en werden gebruikers onwel.

 

De recherche van het Amsterdamse district Zuid heeft de zaak in behandeling. Op de lichamen zal sectie plaatsvinden om de doodsoorzaak vast te stellen.

 

De GGD startte dinsdag opnieuw met een waarschuwingscampagne voor toeristen, met tekstkarren, matrixborden en via hotels.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.