Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 26 november 2014, 16:26

Getuigen gezocht vechtpartij cafe De Kraai

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:06 uur

AMSTERDAM – Het rechercheteam dat onderzoek doet naar het schietincident dat plaatsvond in café De Kraai aan de Kruitberghof in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 november jl. is dringend op zoek naar getuigen die informatie hebben over een vechtpartij de avond ervoor.

 

Die zaterdagnacht, rond half 3, wordt er plotseling meerdere keren in het café in Amsterdam Zuidoost geschoten, waar op dat moment zo’n 100 mensen aanwezig zijn. De actie lijkt gericht op één persoon, vier mensen raken gewond. Uit onderzoek blijkt nu dat de schietpartij vermoedelijk verband houdt met een vechtpartij die de nacht ervoor (vrijdag op zaterdag) rond 03.00 uur, in hetzelfde café heeft plaatsgevonden.

 

Getuigen

Bezoekers van het café die de bewuste zaterdagnacht aanwezig waren, maar vooral ook diegenen die getuige of betrokken zijn geweest bij de vechtpartij op vrijdagavond 7 november worden met klem verzocht contact op te nemen. Zij kunnen bellen met de Opsporingstiplijn via 0800-6070. Meld Misdaad Anoniem is bereikbaar op 0800-7000.

 

Bureau 020 en Bureau NH
De opsporingsprogramma’s Bureau 020 (AT5) en Bureau NH (RTVNH) besteden woensdagavond 26 november ook aandacht aan deze zaak.

 

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.