Redactie 112 0 reactie(s) za 29 november 2014, 15:21

Mannen betrapt op drugshandel

Laatst bijgewerkt: zondag 13:06 uur

ALMERE – Vrijdagavond 28 november heeft de politie zes personen aangehouden omdat ze mogelijk in drugs handelden aan de Pianoweg.

 

Tijdens surveillance in een steeg achter de Pianoweg zag een agent een man uit een tuin lopen met een zak in zijn handen, waar drugs in bleek te zitten. De man, 48 jaar met onbekende woonplaats, werd aangehouden.

 

Nog vijf aanhoudingen

In de tuin, waar de verdachte uit kwam lopen, stonden meer mensen. Zij gingen na de aanhouding de woning in. De politie kreeg toestemming om naar binnen te gaan, waar zij drugs, en middelen die gebruikt worden bij de handel in drugs, aantroffen. In de woning werden nog eens vijf verdachten aangehouden. Deze vier mannen (33, 38, 43 en 45 uit Amsterdam en Almere) en een 37-jarige Almeerse zijn overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.