Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 december 2014, 10:45

Brandstofdief op heterdaad betrapt

Laatst bijgewerkt: zaterdag 12:58 uur

ROELOFARENDSVEEN – De politie heeft vrijdag 5 december om 01.30 uur een 22-jarige Amsterdammer aangehouden op verdenking van diefstal van brandstof.

 

De politie kreeg kort voor de aanhouding de melding dat er een busje bij het tankstation aan de Van Alkemadelaan stond. Uit de bus zou een slang hangen. De bus bleek nog bij het tankstation te staan toen agenten kwamen aangereden. Ook de slang konden ze nog zien hangen, echter eenmaal bij de bus werd de slang de bus in getrokken. De agenten kregen geen reactie toen ze riepen. Hierop werd de schuifdeur opengewrikt en werd de verdachte aangetroffen. Na het aantreffen van twee vaten met daar tussen een dompelpomp, werd de verdachte aangehouden op verdenking van diefstal van brandstof. Vanwege de aangetroffen goederen met de slang werd de man ook aangehouden voor het hebben van inbrekerswerktuigen.

 

Inbrekerswerktuigen

Veel gemeenten hebben in de Algemene Plaatselijke Verordening opgenomen dat het niet is toegestaan om werktuigen te vervoeren waarmee een inbraak gepleegd kan worden. De aanpak van woninginbraken heeft hoge prioriteit bij de politie. Daarom controleert de politie veel en treedt streng op tegen het overtreden van dat verbod.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.