Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 december 2014, 11:28

Fietsendief op pad met betonschaar

Laatst bijgewerkt: zondag 13:06 uur

AMSTERDAM – Een 46-jarige inwoner van Amsterdam heeft woensdag 3 december een agent beledigd nadat de man was aangehouden voor een poging tot diefstal van drie fietsen. Een 37-jarige vrouw uit Amsterdam is eveneens aangehouden voor dezelfde poging tot diefstal van de drie fietsen.

 

Bij de meldkamer van de politie kwam rond middernacht een melding binnen dat het slot van een elektrische fiets op de Inaristraat met een betonschaar werd doorgeknipt. De agenten waren snel ter plaatse en zagen dat een man en een vrouw met de fiets en betonschaar richting het Ecuplein liepen. Na onderzoek bleek dat de man en de vrouw nog twee fietsen hadden ‘koud’ gezet.

 

Tijdens het overbrengen van de verdachten naar het cellencomplex beledigde de mannelijke verdachte meerdere keren de politiemedewerkers die in de auto zaten. Er is aangifte gedaan van belediging. De betonschaar is in beslag genomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.